Museum of Intimacy

expoziție online

Mark

Un adevărat serial


Iustina Oana Mărcuș, 18 ani ︎Hello, aici Oana! :)
Ex handball-player, mai exact ex-goalkeeper, clasa a XI-a. În ultimul timp cu zâmbetul pe buze, ca și în fotografia atașată la această lucrare. Btw, nu există zâmbete care să nu fie frumoase. Keep smiling and love with the whole of your heart. :)︎
︎

Când oamenii îți spun că nu poți, strânge din dinți și demonstrează-le contrariul.

De ce? Pentru că nimeni nu poate să știe cât de puternic ești în afară de tine. Nu îți pierde niciodată încrederea în tine. Vei vedea că rodul muncii tale va avea un rezultat atât de frumos și de miraculos încât vei rămâne fără cuvinte.
În clasa a 3-a am început să practic handbalul, iar de atunci am participat la Campionate Naționale de Junioare, până în anul 2017 când s-a organizat pentru prima dată Campionatul Național de Beach Handball la nivel de junioare. În vara anului 2017, după examenul de Capacitate, antrenoarele mele s-au hotărât să facem un cantonament la mare în România, iar în ultimele 4 zile să avem meciurile organizate în cadrul Campionatului de Beach. Pentru prima dată mi s-a părut greu ceea ce făcusem pentru 5 ani zi de zi, regulile erau puțin diferite, stresul nu mai era același ca și când jucam în Campionatul Național în sală. Era o căldură infernală, iar antrenoarele în loc să ne motiveze, ne demoralizau mai tare decât eram oricum. Oboseala deja își făcuse cuvântul după câteva zile cu 3 antrenamente pe zi. La sfârșitul meciurilor de Beach, am ieșit Vice Campioane la nivel de junioare A, iar eu am primit premiul pentru cel mai bun portar. În ciuda faptului că antrenoarea mea mi-a spus că de fapt eu nu meritam acel premiu, ci l-am primit doar ca să mă gândesc cum să devin o versiune mai bună a mea. Pentru o perioadă de timp, chiar am crezut că am primit premiul doar așa, dar după, mi-am dat seama că dacă nu trebuia să îl primesc, chiar nu o făceam. Poveștile despre handbal mereu mă fac să fiu vulnerabilă pentru că a fost un adevărat “serial” cu mai multe sezoane și episoade.

Spune-ne părerea ta!