Museum of Intimacy

expoziție online

Mark

Sunflower︎Suntem doi adolescenți de 18 (David), respectiv 17 (Patrick), prieteni și colegi foarte buni, pasionați de muzică.︎
︎
Totul a început în carantina anului 2020, cu o idee pe care Patrick a avut-o. Știind că eu compun de ceva timp, s-a gândit că ideea lui ar putea prinde o forma finală cu ajutorul meu. Melodia părea destul de melancolică la prima vedere, dar, după câteva ascultări, emana o senzație de libertate și fericire. Ne-am gândit că ar fi o idee bună ca această piesă să ne reprezinte într-un anume fel, de-a lungul carantinei. Melodia principală, ideea lui Patrick, este destul de “happy” și aș fi putut face o piesa foarte “upbeat”, însă, pentru că voiam să reprezinte starea actuală, m-am gândit să adaug o melodie secundară, puțin mai “tristă” și “melancolică”. Totodată, voiam să fie “chill” și să fie genul de piesă pe care ai auzi-o într-o cafenea pe timp de ploaie. Așadar, așa a luat naștere aceasta piesă.


Odată cu această carantină, mi-am dat seama că cel mai frumos lucru pe care oricine îl poate deține este libertatea. Și unde ai putea fi mai liber decât în natură? Titlul “Sunflower” reprezintă un oarecare vis pe care toată lumea vrea să îl atingă. La fel cum floarea-soarelui este tot timpul îndreptată spre soare așa am fost eu îndreptat spre natură și frumusețea acesteia pe timpul acestei exilări.


Spune-ne părerea ta!