Museum of Intimacy

expoziție online

Mark

Conversațiile noastre meme


︎ Hey! Suntem Cristina și Silvia. Ne place muzica și ne-am gândit la ce valori am vrea să promovăm dacă am avea un canal de YouTube.︎

︎


︎
︎Ca rezultat a unei teme propuse de Muzeu, Cristina și Silvia și-au imaginat cum ar fi să aibă un canal de YouTube în care să poată povesti despre trupele lor preferate, împărțite pe genuri.︎

We are too embarrassed to show our faces so welcome to our podcast.

Nu vrem sa fim “bookish” și nu vrem să fim luate în serios, ci doar să vă simțiți bine, se adresează fetele direct fanilor.

Canalul nostru e foarte meme. Hate is not nice, don’t be hateful, we don’t accept judgy people, because we will ban you and ignore you.”

Motivul pentru care au deschis acest cont de YouTube e că ar fi amuzant să ne împărtășim opiniile muzicale, și să vedem că după mulți ani când ne reîntoarcem la aceste înregistrări, vom realiza cât ne-am schimbat”, și vom spune: “ah atunci chiar ascultam trupele alea, LOL”. Silvia adaugă: ar fi un soi de timebox, când îți pui niște amintiri într-o cutie și o îngropi, iar peste câțiva ani o deschizi. Nu ne dorim să fim Pewdiepie sau să fim gigantice pe internet.”

Când vine vorba de ce valori și-ar dori să promoveze, fetele amintesc de autenticitate, originalitate, self-love, positivity, și de faptul că trebuie să fii cine ești”, adaugă Cristina,

“Nu conteaza că “ești un ciudat, că asculți rock, sau că ești manelist pentru că asculți manele”, “ci important e ca oamenii să se simtă bine, să asculte ce vor să asculte, pentru că fiecare are dreptul să-i placă un gen de muzică și să-i displacă altul.”

Apoi intervine Silvia: “atâta timp cât oamenii nu râd de ceilalți că ascultă lucruri diferite e în regulă, mai bine râdeți unii cu ceilalți, nu de alții - de aceea au creat canalul asta de YouTube, “ca să râdem împreună”, concluzionează Silvia.
Spune-ne părerea ta!