Museum of Intimacy

expoziție online

Mark

Caracterul meuTudor, 17 ani
︎Pasionat de heavy metal.︎︎
Există o strânsă legătură între mine și jocurile video. Sunt pasionat de gaming de pe la vreo 6 ani, chiar dacă nu am suficientă experiență în acest domeniu. Am început cu Age of Empires la 4 ani și abia la 6 ani am început să descopăr și existența altor jocuri. Până pe la 12 ani mă jucam doar jocuri de strategie. După aceea, am văzut jocurile de la Rockstar Games (Grand Theft Auto, Red Dead Redemption etc.) și voiam cu orice preț să încerc să le joc. La 13 ani m-am jucat foarte mult FIFA și îl ador chiar și în prezent.Astăzi, joc jocuri de toate genurile. Nu zic nu unui joc care pare interesant. 

Am peste 5000 de ore în total petrecute în fața ecranelor din 2006 până în prezent.

Joc PUBG de vreo 2 ani. Mi-am dat seama că doar cei care nu sunt zen pot juca acest joc. Și zic asta din propria experiență. Te enervezi la un moment dat, dar după ce acumulezi destulă experiență, nu mai ai această problemă. 
Am o grămadă de prieteni care se joacă și ei aceste jocuri și de fiecare dată când avem ocazia, ne facem un lobby și ne jucăm un anumit joc. Mă înțeleg destul de bine cu ei și pot să spun că atunci când jucăm, facem o echipă bună.

Din video-urile mele poți învăța un singur lucru: ai nevoie de antrenament pentru a reuși! Dacă te antrenezi până reușești să dai lovitura decisivă, garantez ca vei reuși!  Spune-ne părerea ta!